Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Yonca Poyrazoğlu ““Baba Bende Öleceğim” ile yüreklere dokunuyor

Yonca Poyrazoğlu ““Baba Bende Öleceğim”  ile yüreklere dokunuyor
REKLAM ALANI
07.06.2023
A+
A-

Yonca Poyrazoğlu 06.02.2023 tarihinde tüm ülkemizi yasa boğan deprem sonrasında Hatay’da göçük altında kalan minik Elif Gövce’nin hayata veda etmeden önce babasına sesli olarak yolladığı “ Baba Bende Öleceğim” mesajından yola çıkılarak Cengiz Atabay tarafından yazılan ve Kürşat Poyraz tarafından bestelenen  “Baba Bende Öleceğim” hem şiir hem şarkı olarak müzikseverlerle buluşturdu.

Çekilen klipte depremde hayatını kaybeden Elif Gövce, Sena Gövce ve Ece Birce Gövce’nin mutlu anlardaki görüntülerine yer verilirken yönetmen koltuğuna da Sinan Akyol oturdu.

Son çalışması “Baba Bende Öleceğim” için kısa bir açıklama yapan Yonca Poyrazoğlu “Deprem sorası minik Elif babasına sesli mesaj atmış. O mesajı dinlediğimde yüreğimin daraldığını hissettim. Baba Mümtaz Gövce’dan izin alarak Elif kızımız dahil depremde hayatlarını kaybeden tüm canlarımızı her daim hatırlamak ve ölümsüzleştirmek adına bu şarkıyı yaptık. Allah’tan tüm depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet ailelerine de metanetler diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.