Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Ünlü komedyen Cem Eroğlu, yeni sezonda da Bi Şi Di Cem- diyor!

Ünlü komedyen Cem Eroğlu, yeni sezonda da Bi Şi Di Cem- diyor!
REKLAM ALANI
20.08.2021
A+
A-

Genç komedyen sezon boyunca çeşitli mekanlarda sahne alacağı Stand-Up gösterisi ile yeni kanalın Milyon Tv’de başlayacağı programıyla izleyicisiyle buluşmaya gün sayıyor.

Martılara taş çıkartan kahkahasıyla, insanüstü samimiyetiyle, konuklarına hiç beklemedikleri tarzda sorduğu sorularla, her bölümünde kendinizden bir parça bulabilme garantisi veren Cem Eroğlu, müthiş ayarsız stand-up gösterisi ile sahnelere, Miyon TV Kanalında başlayacak enerjisi tavan TalkShow’u ile evlerinize konuk oluyor.

Başta Kanal D olmak üzere birçok kanalda asistanlıktan yönetmen yardımcılığına, yönetmen yardımcılığından editörlüğe uzun yıllar işin mutfağında çalışan Cem Eroğlu; Beyaz Show, Dada, Şakacı Armağan Çağlayan’la Bu Hafta, Hiperaktif Hayrettin, Matrax gibi projelerde Beyazıt Öztürk, Armağan Çağlayan, Okan Baygülgen, Özlem Tekin, Hayrettin, Zeki Kayahan Coşkun gibi isimlerle hem kamera arkasında hem de kamera önünde yer aldı.

Tiyatro alanında da hem organizasyon hem de prodüksiyonda görev aldı. Genco Erkal, Rutkay Aziz, Yıldız Kenter, Haluk Bilginer, Şener Şen, Selçuk Yöntem, Cihan Ünal, Can Gürzap, Berna Laçin, Sumru Yavrucuk, Melis Birkan, Caner Cindoruk, Engin Hepileri, Bülent Şakrak, Günay Karacaoğlu ve Türk tiyatrosunun diğer birçok önemli ismiyle çalıştı.

Bu işte ben de varım. Artık tamam, zamanı geldi, gülecek gücümüz mü kaldı diyenlere, bir bardak soğuk su niyetine halis muhlis ‘’R.C.E. Giremedim’’ adlı stand-up gösterisi ile sahneye nasıl giremediğini, ilk laflara nasıl dolaylı yoldan girdiğinin hikayesini anlatarak turnelere çıktı ve kendinin bile şaşırdığı bir beğeni kazanarak hayran kitlesini günden güne arttırdı.
CEM EROĞLU; sahneden stand-up’a, podcast’e ve televizyon programına kadar yaptığı her işte fark yaratarak ilerlediği yolculuğuna yeni sezonda da devam ediyor.

Bi Şi Di Cem ismiyle ekran önünde kendi programını sergileyen Cem Eroğlu, sektörün en popüler ve başarılı isimleri ile Number1 Türk TV’de geçirdiği başarılı bir sezonun ardından şimdi de MİLYON TV’de yine genç izleyici kitlesiyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.