Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Real Madrid’de yeni başantrenör

Pablo Laso’nun Real Madrid’deki 11 yıllık dönemi resmen sona erdi. Laso’nun sezon sonunda kalp krizi geçirmesinin ardından takımın başına geçen Chus Mateo’nun yeni teknik direktör olduğu açıklandı.

Real Madrid’de yeni başantrenör
REKLAM ALANI
30.09.2022
A+
A-

İspanyol devlerinden yapılan açıklamada, Pablo Laso ile karşılıklı anlaşma ile yolun ayrıldığı ve Chus Mateo ile iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.Real Madrid’in yeni teknik direktörü Chus Mateo, 201’ten beri Pablo Laso’nun asistanlığını yapıyor.

Kulübün açıklaması şöyle:

“Real Madrid CF, Chus Mateo’nun 30 Haziran 202’e kadar önümüzdeki iki sezon için ilk basketbol antrenörü olacağını duyurmaktan mutluluk duyar. Chus Mateo, 1990-2004yılları arasında genç veya yardımcı antrenör olarak Real Madrid’deydi ve 201’ten günümüze Pablo Laso’nun yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Aynı zamanda Real Madrid C.F. ve Pablo Laso, ilk basketbol takımının koçu olarak sözleşmesini feshetme kararı aldı. Real Madrid, tarihimizin en başarılı dönemlerinden birinde takımımıza rehberlik ettiği için Pablo Laso’ya minnettarlığını bonus veren siteler ve sevgisini ifade ediyor. 11 sezondur basketbol takımını yöneten Pablo Laso, 2 Avrupa Kupası, 1 Kıtalararası Kupa, 6 Lig Şampiyonası, 6 Kral Kupası ve 7 Süper Kupa olmak üzere 22 şampiyonluk kazandı.

Pablo Laso, 27 kupa kazanan Pedro Ferrándiz’in ardından kulübün en önemli ve değerli efsanelerinden biri haline geldi.

Pablo Laso’nun Real Madrid’deki görevi sona erdi ve şu anda en çok maça çıkan (860) ve en çok galibiyet alan (659) baş antrenör.

Real Madrid, hayatının bu yeni döneminde kendisine ve ailesine en iyisini diler. Real Madrid her zaman onun evi olacak.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.