Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Petek Dinçöz, yaz konserleriyle göz kamaştırıyor

Petek Dinçöz, yaz konserleriyle göz kamaştırıyor
REKLAM ALANI
24.05.2024
A+
A-

Türk pop müziğinin sevilen ismi Petek Dinçöz, yaz sezonunu bir dizi çarpıcı konserle karşılıyor. Dinçöz, bu yaz, ülke genelinde düzenlenecek festivallerde ve özel bayi toplantılarında sahne alacak.

Petek Dinçöz, müzik kariyerindeki yenilikçi tarzı ve sahne performanslarıyla tanınmakta. Sanatçı, bu yaz boyunca yapacağı konserlerle dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Konser serisi, şehir şehir dolaşarak geniş bir hayran kitlesine ulaşacak.

“Petek Dinçöz bu yılki konserlerinde hem yeni şarkılarını hem de sevilen hitlerini seslendirecek. Her konserinde farklı bir tema ve sürpriz konuklar olacak,” dedi.

Petek Dinçöz, enerjisi ve sahne hakimiyetiyle yaz aylarını şenlendirecek ve müzikseverlere unutulmaz bir yaz vaat ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.