Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Özel Günlerinize Uygun Tasarımlar, İnci Davetiye!

Özel Günlerinize Uygun Tasarımlar, İnci Davetiye!
REKLAM ALANI
01.08.2021
A+
A-

Şu anki kapsamlı haline gelene kadar en başta küçük bir işletme olarak kurulan İnci Davetiye, 1978 yılında kurulmuştur. Bu küçük işletme içerisinde her daim daha isini yapma ve hep ilerlemeye odaklı olan çalışma standartları sonucunda firma, ürünlerinde çeşitliliğe başvurmuştur. Kartpostaldan diğer çeşitli ürünlere sonra da davetiyeler kısmında giriş yapan firma, 1984 yılında da marka ismini almıştır.

Hızır Aydın tarafından kurulan bu işletme, zamanla büyüme göstermenin yanında ürünlerinde sağladığı çeşitlilik ile büyük ilgi de çekmiştir. Davetiye seçenekleri ile sizin aradığınız ve bulmak için can attığınız her tarza uygun seçeneklerle karşımıza çıkmakta ve bu konuda sektörü içerisinde zirvede yer aldığını da net bir şekilde göstermektedir.

Doğru Seçim İçin, İnci Davetiye Kusursuz Bir Adres!

Sizlere aradığınız davetiyelerde sunduğu fazla seçeneğin yanında kendi zihninde oluşan davetiyeyi kullanmak isteyenler için de özel bir durum yaratabilmektedirler. Marka düğün davetiyesi için özel tasarımlar oluşturma özelliğine de sahiptir ve bu sayede aslında müşterilerinin taleplerini en özel şekilde yerine getirmeleri ile de bilinirler.

Marka davetiyelerinde ve diğer eşyalarında önceliği her daim de kalite üzerinde tutmaları ile bilinirler. Ayrıca yüksek kaliteyi uygun, ucuz fiyatlandırma seçeneği ile de satışa sunmaları kendi ilkeleridir. Bu da zaten müşterilerinin memnuniyetlerini etkileyen temeller arasında yer almaktadır.  Firma için satış kısmında da oldukça avantajlar ve güvenlik sistemleri olduğunu söyleyebiliriz.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.