Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Özbekistan’da Saygınlar Nakliyat Hizmeti Son Hız Devam Ediyor

Özbekistan nakliye çalışmalarımız sayesinde uluslararası lojistik hizmetlerimiz kusursuz bir şekilde yürütülmektedir. Türkiye’den Özbekistan’a veya Özbekistan’dan Türkiye’ye pek çok firma ithalat ve ihracat ürünlerini sevk etmektedir.

Özbekistan’da Saygınlar Nakliyat Hizmeti Son Hız Devam Ediyor
REKLAM ALANI
11.06.2022
A+
A-

Bu noktada firmamız farklı sektörlerin çözüm kaynağı noktasında yer almaktadır. Tüm ithalat ve ihracat ürünlerini Taşkent başta olmak üzere Özbekistan’ın tüm semtlerine göndermekteyiz.

Saygınlar Nakliyat olarak Orta Doğu ve Avrupa ülkelerine taşımacılık faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Sizler de frigo, parsiyel, komple ve ağır yük taşımacılık hizmetlerimizden faydalanarak %100 kaliteli hizmet alabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen özmal araçlarımızla tamamen kaliteli taşımacılık faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Taşınacak yük durumuna göre araç belirlemekte ve sizleri süreçten haberdar etmekteyiz. Talebinize göre taşımacılık esnasında aracın konumunu da göndermekteyiz. Teslimat gerçekleştiğinde mail veya telefon yoluyla sizleri bilgilendiririz.

Özbekistan Frigo Nakliye

Özbekistan frigo nakliye, her türlü soğuk zincir ürün taşımacılığını kapsamaktadır. Örneğin et, süt, meyve, sebze ve kimyasal gibi ürünler artı eksi derecelerde taşınmakta olup yol boyunca bozulması önlenmektedir. Soğuk zincir ürünlerinin taşımacılık esnasında ısı sensörlü cihazlar ile takip edilmesi gerekir. Şoförlerimiz bu konuda yeterince uzman olduğu için gereken titizliği göstermektedir.

Bugüne kadar pek çok frigo taşımacılık çalışmasına başarı imzası atan firmamız Saygınlar Lojistik kurulduğu günden beri müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Frigofik tırlarımız sayesinde gerçekleştirdiğimiz profesyonel frigo nakliye hizmetlerimiz ile siz de kısa süre içerisinde belirlediğiniz adrese yüklerinizi sevk edebilirsiniz.

Özbekistan Parsiyel Nakliye

Özbekistan parsiyel nakliye hizmetlerimizde parça eşya taşımacılığı yapmaktayız. Bu hususta eşya sayısının ve ağırlığının hiçbir önemi yoktur. Çünkü aynı tır içerisinde farklı müşterilerimize ait yükleri göndermekteyiz. Bu şekilde hem vakitten tasarruf etmekte hem de daha uygun fiyatlarda taşımacılık işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Parsiyel taşımacılık hizmetlerimiz yoğun talep aldığından haftada 3 veya yoğunluğa göre 4 kez ülkeden çıkış yapmaktadır.

Trafik ve hava şartlarına göre ortalama 3-4 günde ürünleriniz Özbekistan’a ulaşmaktadır. Özbekistan parsiyel nakliye kapsamında  Elektronik, mobilya ve tekstil olmak üzere firmamızdan pek çok parsiyel eşya taşımacılığını gerçekleştirebilirsiniz. Özel bölmeli tırlarımızda eşyalarınız ISO 9001 kalite standartlarına göre ülkeye taşınmaktadır. Ayrıca eşyalarınızın güvencesi CMR sigortası kapsamında sağlanmaktadır.

Özbekistan Nakliye Fiyatları

Özbekistan nakliye fiyatları çeşitli kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Fakat taşınacak yük oranı, araçta kaplayacağı alan hacmi ve kullanılacak taşımacılık yöntemi fiyat skalamızı değiştirmektedir. Fakat parsiyel taşımacılık hizmetleri diğer hizmetlere nazaran daha uygun oranlardadır. Ücretlerimizi piyasa şartlarında sizlere sunarak kaliteli hizmet almanızı sağlamaktayız.

Net olarak fiyat öğrenmek için bizlere ürün bilgilerini, kullanılacak taşımacılık yöntemini ve adres bilgilerinizi iletmeniz gerekir. Sizlere alış ve gönderim yerine göre fiyat sunmaktayız. Detaylı bilgi için web sitemizi inceleyebilir veya bizimle irtibata geçebilirsiniz. https://www.sayginlarnakliyat.com/ozbekistan-nakliye

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.