Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Gökhan Akar, “Sessiz Çığlık” Şarkısını Filistinli Çocuklara İthaf Etti

Gökhan Akar, “Sessiz Çığlık” Şarkısını Filistinli Çocuklara İthaf Etti
REKLAM ALANI
13.05.2024
A+
A-

Ünlü sanatçı Gökhan Akar, 6 Şubat depremi sonrası 8 ayını deprem bölgesinde geçirerek gönüllü yardımlarda bulundu.

Depremden etkilenenleri ve yaşanan trajediyi anlatan “Sessiz Çığlık” adlı şarkısını, dünya genelinde zorluklarla mücadele eden Filistinli çocuklara ithaf ettiğini açıkladı. Bu duyuruyu, bölgede düzenlediği bir konser sırasında yaptı.

Akar, deprem bölgesindeki zamanını çoğunlukla çadırlarda ve arabasında geçirerek, depremzedelerle aynı koşullarda yaşadı ve onlara destek oldu. Özellikle çocuklara yönelik düzenlediği sosyal etkinlikler ve ücretsiz konserlerle onların yüzünü güldürmeye çalıştı. Şarkıyı bir çocuğun gözünden anlatan sanatçı, Hatay’da yıkılmadan önceki son görüntülerin yer aldığı bir video klip çekti.

“Sessiz Çığlık” ile hem Türkiye’deki depremzede vatandaşların hem de dünyanın farklı köşelerinde zorluklarla mücadele eden Filistinli çocukların sesini duyurmayı amaçlayan Akar, sanatını kullanarak farkındalık yaratma ve toplumsal dayanışmayı güçlendirme misyonunu sürdürüyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.