Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Cinsel İlişki Sırasında Erkeğin Sertliğin Kaybolması Ve Mutluluk Çubuğu

Sizler de cinsel birliktelik sırasında yeterli sertleşmeyi sağlayamıyorsanız, bunun çoğunlukla görülen bir cinsel işlev sorunu olduğunu unutmayınız. Yapılan araştırmalara göre Dünyada her iki erkekten birinde sertleşme sorunu görülmektedir.

Cinsel İlişki Sırasında Erkeğin Sertliğin Kaybolması Ve Mutluluk Çubuğu
REKLAM ALANI
19.06.2022
A+
A-

Sertleşme sorunu cinsel ilişki sırasında erkeğin sertliğin kaybolması anlamına gelmektedir. Sertleşme sorunu yaşayan erkekler, cinsel hazzı yakalayacak sertliğe nadiren veya hiç ulaşamamaktadır. Genellikle 25 ve 65 yaş arası insanlarda görülen bu sorun, her erkeğin kabusu haline gelmeye başlamıştır. Özellikle ileri yaştaki erkeklerde görülme oranı, oldukça yüksektir.

 

 Sertleşme Sorunu Yaşayanların Sayısı Çok mu?

Sertleşme sorunu, diğer bir adıyla da iktidarsızlık problemi olarak ta bilinmektedir. Bu sorun erkeklerde % 52 civarında görülen bir cinsel işlev bozukluğudur. Sertleşme sorunu yaşayan kişiler genellikle utanma, tedavi yöntemlerini bilmeme, kabullenememe gibi sebeplerden dolayı, tedavi olmaktan kaçınmaktadır.

 

Sertleşme sorunu, tedavisi mümkün olan bir rahatsızlıktır. Tedavi yöntemlerinden en tatmin edici sonucu veren ise mutluluk çubuğu teknolojisidir. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte ortaya çıkan bu tedavi yöntemi, oldukça basit ve işlevseldir. Bu tedavi yöntemi ile sertleşme sorununa, ufak bir operasyon ile kalıcı bir çözüm kolaylıkla sağlanabilmektedir. Sizlerde bu konu hakkında daha detaylı bilgiler almak istiyorsanız https://www.mutlulukcubugu.com.tr adresini, mutlaka ziyaret etmelisiniz.

 

 İktidarsızlık Neden Olur?

İktidarsızlık, diğer adı ile sertleşme sorunu çoğunlukla iki sebepten kaynaklanmaktadır. Bu sebepler fizyolojik ve psikolojik nedenler olarak iki ayrı kategoride bulunmaktadır. Psikolojik sebeplerin bazıları, aşırı stres, aşırı üzüntü, kaygılanma, ailesel problemler, partneri ile olan problemler, korku, çekingenlik gibi birçok neden bulunmaktadır. Bu gibi durumlarda psikolojik destek hizmetleri de verilmektedir.

 

Fizyolojik sebepler arasında, hormonsal sorunlar, alınan ilaçlar, diyabet, prostat gibi hastalıklar bulunmaktadır. Sizlerde bu gibi sorunlar yaşıyorsanız, tedaviniz için başvuru yapabilirsiniz. İktidarsızlık sorunu ile ilgili farklı tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Doğal karışımlar ve takviyeler, ilaçlar, vakum cihazı ve protezler tedavi yöntemlerinden birkaçıdır. Bu tedaviler arasında sizlere en kalıcı çözümü ise, protez tedavisi yöntemleri sunmaktadır. Bu yöntem ile başarıyı yakalayanların sayısı oldukça fazladır.

 

 Eskisi Gibi Haz Alır mıyım?

 

Tedaviden sonra yaşayacağınız şişlikler, morarmalar ve ağrı gibi ufak tefek sorunlar gerçekleşmektedir. Ameliyattan yaklaşık 4-6 hafta sonra, doktor kontrolünüzü tamamlayıp, herhangi bir sorun ile karşılaşılmazsa cinsel birliktelik yaşamanız mümkün olmaktadır. Protez ameliyatınız tamamlandıktan sonra, penis işlevliğinden hiçbir şey kaybetmemektedir. Dolayısıyla haz alma, orgazm olma ve çocuk yapma gibi işlevleriniz, devamlılığını sürdürmektedir.

 

​​​​​​​Sizler de bu konuyla alakalı tedaviler ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Mutlulukcubugu.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.