Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

AK Parti’de Hıdır Dinçel aday anketlerinde ilk sıralarda yer aldı!

AK Parti’de Hıdır Dinçel aday anketlerinde ilk sıralarda yer aldı!
REKLAM ALANI
29.03.2023
A+
A-

AK Parti İstanbul teşkilatı genelinde 6.025 kişi milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Listesinin en dikkat çeken isimlerden biri olan iş adamı Hıdır Dinçel ise düzenlenen bir çok ankette ilk sıralarda yer almayı başardı. Seçim çalışmalarını İstanbul genelinde mütevazi bir şekilde yürüten Hıdır Dinçel, özellikle Bayrampaşa’nın ve yakın ilçelerin desteğini almayı başardı. Teşkilatlar tarafından da destek alan Hıdır Dinçel, “Amacımız ve gayemiz, liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürüyerek millete hizmet etmektir” dedi.

Hıdır Dinçel, yaptığı açıklamasında; “Pazar günü partimizin temayül yoklaması yapıldı. Burada bir demokrasi şöleni yaşandı. Tabi deprem felaketi yaşadık. Bu yüzden sakin bir organizasyon düzenlendi. Seçim müziği gibi şeyler olmadı. Partimizin her bir mensubuyla tek tek oturup konuşarak amacımızı ve hedeflerimizi anlattım. Anket sonuçları da gösteriyor ki partimizin kıymetli üyeleri de bizlere inanıyor ve güveniyor. İnşallah ben de bu şehrin bir evladı olarak, bir görev verildiği taktirde hakkıyla bu görevi yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Biz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde elimizi taşın altına koyamaya, bu millet için canla başla çalışmaya hazırız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.